ITP RM Malaysia August 2015

Risk Monthly

Malaysia: Rising political instability amid economic slowdown

Global Export Finance Conference 2015

Euromoney Seminar

De 16de editie van de Annual Global Export Finance Conference zal plaatsvinden op 8 en 9 september in Barcelona. Credendo Group neemt deel aan dit evenement en zal een plenaire vergadering bijwonen.

ITP Credit Risk Analayst

Wij werven een Credit Risk Analyst (Trade & Export Finance) aan

De leeuw van de export 2015

Leeuw van de export

Ontdek de 6 genomineerde Vlaamse bedrijven. De uitreiking zal op 16 september plaatsvinden. Delcredere zal deelnemen aan dit evenement als hoofdsponsor.

We zijn de Belgische openbare kredietverzekeraar. We dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties

Ervaren

Gisteren heetten we nog de Nationale Delcrederedienst, vandaag heten we gewoon Delcredere. In onze nieuwe naam weerklinkt onze lange geschiedenis als agentschap dat werkt onder garantie van de Belgische staat en een rating van Standard en Poor's heeft die getuigt van onze betrouwbaarheid.

Slimmer

Als onderdeel van Credendo Group delen we één filosofie: risico's slimmer benaderen, en dichter staan bij u, de cliënt. Onze troeven zijn onze ervaring, en diepgaand en verfijnd inzicht. Deze website is een platform waar we onze landenexpertise met u delen en tonen welke dekking we kunnen bieden. Ze bevat steeds de recentste informatie. Onze site is bovendien interactief. Zo kunt u zelf een risicosimulatie maken.

Dichter

Wij staan dichter bij u, de cliënt, doordat we anders te werk gaan. Elke verzekerde krijgt een toegewijd team achter zich dat met een grotere flexibiliteit kan inspelen op uw vragen. We helpen bedrijven hun commerciële kansen optimaal te benutten doordat wij risico's en service op een gepersonaliseerde manier benaderen. Vraag gerust hoe we u kunnen helpen.

Omdat we risicodekking op maat nu eenmaal beter vinden.