ITP Risk Monthly December 2016

Risk Monthly

Democratic Republic of Congo: Off cover for medium- to long-term political risk

Video

Terugblik op de tweede editie van het Credendo Trade Forum. Klik op de afbeelding voor meer informatie

ITP Conférence UWE Belfius Septembre 2016

Enquête

Positieve vooruitzichten voor de export: 3 op 4 CEO's rekenen op exportstijging

Delcredere | Ducroire, carroussel

Rating

Standard & Poor’s bevestigt de ‘AA’-rating voor de lange termijn en de ‘A-1+’-rating voor de korte termijn. De vooruitzichten zijn stabiel.

We zijn de Belgische openbare kredietverzekeraar. We dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties

Ervaren

Gisteren heetten we nog de Nationale Delcrederedienst, vandaag heten we gewoon Delcredere. In onze nieuwe naam weerklinkt onze lange geschiedenis als agentschap dat werkt onder garantie van de Belgische staat en een rating van Standard en Poor's heeft die getuigt van onze betrouwbaarheid.

Slimmer

Als onderdeel van Credendo Group delen we één filosofie: risico's slimmer benaderen, en dichter staan bij u, de cliënt. Onze troeven zijn onze ervaring, en diepgaand en verfijnd inzicht. Deze website is een platform waar we onze landenexpertise met u delen en tonen welke dekking we kunnen bieden. Ze bevat steeds de recentste informatie. Onze site is bovendien interactief. Zo kunt u zelf een risicosimulatie maken.

Dichter

Wij staan dichter bij u, de cliënt, doordat we anders te werk gaan. Elke verzekerde krijgt een toegewijd team achter zich dat met een grotere flexibiliteit kan inspelen op uw vragen. We helpen bedrijven hun commerciële kansen optimaal te benutten doordat wij risico's en service op een gepersonaliseerde manier benaderen. Vraag gerust hoe we u kunnen helpen.

Omdat we risicodekking op maat nu eenmaal beter vinden.