Annual Report 2013

Jaarverslag 2014

Uitstekende resultaten 2014 bekrachtigen aanpak Credendo Group

ITP Risk Monthly July 2015

Risk Monthly

Nigeria: Central bank bounds access to foreign exchange for certain imports

Delcredere | Ducroire, carroussel

Persbericht

Delcredere tekent principeakkoord tot samenwerking met Bank of China

ITP CSR 2014

Rapport inzake maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ontdek hoe Delcredere efficiëntie en de steun aan bedrijven combineert met het verbeteren van de economische en sociale omstandigheden in de landen waar die bedrijven actief zijn.

We zijn de Belgische openbare kredietverzekeraar. We dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties

Ervaren

Gisteren heetten we nog de Nationale Delcrederedienst, vandaag heten we gewoon Delcredere. In onze nieuwe naam weerklinkt onze lange geschiedenis als agentschap dat werkt onder garantie van de Belgische staat en een rating van Standard en Poor's heeft die getuigt van onze betrouwbaarheid.

Slimmer

Als onderdeel van Credendo Group delen we één filosofie: risico's slimmer benaderen, en dichter staan bij u, de cliënt. Onze troeven zijn onze ervaring, en diepgaand en verfijnd inzicht. Deze website is een platform waar we onze landenexpertise met u delen en tonen welke dekking we kunnen bieden. Ze bevat steeds de recentste informatie. Onze site is bovendien interactief. Zo kunt u zelf een risicosimulatie maken.

Dichter

Wij staan dichter bij u, de cliënt, doordat we anders te werk gaan. Elke verzekerde krijgt een toegewijd team achter zich dat met een grotere flexibiliteit kan inspelen op uw vragen. We helpen bedrijven hun commerciële kansen optimaal te benutten doordat wij risico's en service op een gepersonaliseerde manier benaderen. Vraag gerust hoe we u kunnen helpen.

Omdat we risicodekking op maat nu eenmaal beter vinden.