ITP Survey Trends Tendances September 2016

Exporteren: uitdaging of opportuniteit?

Trends Tendances voert momenteel samen met Credendo Group een uitgebreid onderzoek uit naar ondernemingen en export. De resultaten van het onderzoek zullen worden voorgesteld tijdens de tweede editie van het Credendo Trade Forum op 17 november 2016. Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

ITP CRA South Africa September 2016

Landenstudie: Zuid-Afrika

In stagnatie verzonken

ITP Export Credit Underwriter September 2016

Wij zijn op zoek naar verschillende Export Credit Underwriters (Front Office / Middle Office)

ITP Forfaiting Application Form 2016

Forfaiting

Nieuw (vereenvoudigd) aanvraagformulier beschikbaar

We zijn de Belgische openbare kredietverzekeraar. We dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties

Ervaren

Gisteren heetten we nog de Nationale Delcrederedienst, vandaag heten we gewoon Delcredere. In onze nieuwe naam weerklinkt onze lange geschiedenis als agentschap dat werkt onder garantie van de Belgische staat en een rating van Standard en Poor's heeft die getuigt van onze betrouwbaarheid.

Slimmer

Als onderdeel van Credendo Group delen we één filosofie: risico's slimmer benaderen, en dichter staan bij u, de cliënt. Onze troeven zijn onze ervaring, en diepgaand en verfijnd inzicht. Deze website is een platform waar we onze landenexpertise met u delen en tonen welke dekking we kunnen bieden. Ze bevat steeds de recentste informatie. Onze site is bovendien interactief. Zo kunt u zelf een risicosimulatie maken.

Dichter

Wij staan dichter bij u, de cliënt, doordat we anders te werk gaan. Elke verzekerde krijgt een toegewijd team achter zich dat met een grotere flexibiliteit kan inspelen op uw vragen. We helpen bedrijven hun commerciële kansen optimaal te benutten doordat wij risico's en service op een gepersonaliseerde manier benaderen. Vraag gerust hoe we u kunnen helpen.

Omdat we risicodekking op maat nu eenmaal beter vinden.