Landenstudie: Argentinië

Nieuwe gewoonten, zelfde problemen

ITP Conférence UWE Belfius Septembre 2016

"Vos projets à l'exportation au coeur de notre activité"

Durant le mois d'octobre, l'UWE et Belfius organisent trois conférences (à Liège, Mons et Louvain-la-Neuve) sur le thème de vos projets à l'exportation. Le Ducroire interviendra lors des trois sessions. Cliquez sur l'image pour obtenir plus d'informations et vous inscrire.

Delcredere | Ducroire, carroussel

Rating

Standard & Poor’s bevestigt de ‘AA’-rating voor de lange termijn en de ‘A-1+’-rating voor de korte termijn. De vooruitzichten zijn stabiel.

ITP Credendo Trade Forum 2016

De tweede editie van het Credendo Trade Forum vindt plaats op 17 november. Tijdens dit exclusieve evenement bespreken we de vloek van de grondstoffen, de internationale economische perspectieven en de brexit. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te registreren.

We zijn de Belgische openbare kredietverzekeraar. We dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties

Ervaren

Gisteren heetten we nog de Nationale Delcrederedienst, vandaag heten we gewoon Delcredere. In onze nieuwe naam weerklinkt onze lange geschiedenis als agentschap dat werkt onder garantie van de Belgische staat en een rating van Standard en Poor's heeft die getuigt van onze betrouwbaarheid.

Slimmer

Als onderdeel van Credendo Group delen we één filosofie: risico's slimmer benaderen, en dichter staan bij u, de cliënt. Onze troeven zijn onze ervaring, en diepgaand en verfijnd inzicht. Deze website is een platform waar we onze landenexpertise met u delen en tonen welke dekking we kunnen bieden. Ze bevat steeds de recentste informatie. Onze site is bovendien interactief. Zo kunt u zelf een risicosimulatie maken.

Dichter

Wij staan dichter bij u, de cliënt, doordat we anders te werk gaan. Elke verzekerde krijgt een toegewijd team achter zich dat met een grotere flexibiliteit kan inspelen op uw vragen. We helpen bedrijven hun commerciële kansen optimaal te benutten doordat wij risico's en service op een gepersonaliseerde manier benaderen. Vraag gerust hoe we u kunnen helpen.

Omdat we risicodekking op maat nu eenmaal beter vinden.