ITP CRA Bangladesh August 2014

Nieuwe landenstudie: Bangladesh

ITP Controlling Advisor

Wij werven een Controlling advisor aan

ITP ICC

International Trade Executive Programme

De International Chamber of Commerce van België en de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel organiseren dit jaar voor de derde keer het International Trade Executive Programme. Dit is een opleiding die alle aspecten van internationale handel belicht. Delcredere steunt dit initiatief en zal een infosessie geven over kredietverzekering.

DD, country risks map

Download de overzichtstabel met de landenrisico's

Annonce Job

Nu beschikbaar: Credendo’s nieuwe corporate brochure

We zijn de Belgische openbare kredietverzekeraar. We dekken bedrijven en banken tegen de politieke en commerciële risico's van internationale handelstransacties

Ervaren

Gisteren heetten we nog de Nationale Delcrederedienst, vandaag heten we gewoon Delcredere. In onze nieuwe naam weerklinkt onze lange geschiedenis als agentschap dat werkt onder garantie van de Belgische staat en een rating van Standard en Poor's heeft die getuigt van onze betrouwbaarheid.

Slimmer

Als onderdeel van Credendo Group delen we één filosofie: risico's slimmer benaderen, en dichter staan bij u, de cliënt. Onze troeven zijn onze ervaring, en diepgaand en verfijnd inzicht. Deze website is een platform waar we onze landenexpertise met u delen en tonen welke dekking we kunnen bieden. Ze bevat steeds de recentste informatie. Onze site is bovendien interactief. Zo kunt u zelf een risicosimulatie maken.

Dichter

Wij staan dichter bij u, de cliënt, doordat we anders te werk gaan. Elke verzekerde krijgt een toegewijd team achter zich dat met een grotere flexibiliteit kan inspelen op uw vragen. We helpen bedrijven hun commerciële kansen optimaal te benutten doordat wij risico's en service op een gepersonaliseerde manier benaderen. Vraag gerust hoe we u kunnen helpen.

Omdat we risicodekking op maat nu eenmaal beter vinden.